17.09.2019

Spitalul Civic Solothurn

Obiect: Bürgerspital Solothurn, Schöngrünstrasse 38, 4500 Solothurn
Arhitectură: Silvia Gmür, Reto Gmür Architekten, Basel
Construcția fațadei: Geilinger AG, Winterthur
Planificarea fațadelor: PPEngineering GmbH, Basel
Client: Cantonul Solothurn, Biroul de inginerie structurală, Solothurn
Anul de fabricație: 2019
Imagini: Roland Hof

BWB Finisaj: șlefuire și periere, E4
Procesul BWB: Ton natural EV1

#Argilă naturală #Arhitectură #Midland Elveția 

Bürgerspital Solothurn în centrul ediției speciale „Fațade 2019” a revistei Architektur + Technik

Fațada din sticlă-metal anodizată incoloră este examinată și prezentată în detaliu în ediția anuală Fațade 2019 a revistei Architektur+Technik. 8000 m2 de plăci de aluminiu au fost instalate pentru Bürgerspital Solothurn.

Raport Arhitectură + Tehnologie

Perdelele izbitoare de protecție solară „Brise-Soleil” ale curții interioare duble combină spațiul, lumina și structura. Acestea au fost instalate suspendate de sub-structuri, fără sudură, pentru a oferi o vedere liberă, fără a avea o perspectivă directă asupra interiorului spitalului.

La Bürgerspital Solothurn au fost instalate în total 8.000 m2 de plăci de aluminiu, care au fost șlefuite și anodizate incolor la BWB.

Din cauza geometriei complexe, plăcile au fost șlefuite direct după tăiere, apoi șlefuite și apoi anodizate incolor.


Mai multe referințe de arhitectură

Descoperiți mai multe articole și referințe despre proiectele și serviciile noastre actuale.

This site is registered on wpml.org as a development site.