12.09.2022

Spitalul Cantonal Winterthur

Obiect: Spitalul Cantonal KSW Winterthur
Client: Kantonsspital Winterthur c/o Hochbauamt Zürich
Arhitectură: RA-B Planergemeinschaft (Rapp Architekten și Butscher Architekten)
Planificarea fațadelor: Emmer Pfenninger Partner AG, Münchenstein
Construcția fațadei: Geilinger AG, Winterthur
Finalizare: 2022
Imagini: Roman Weyeneth

#Arhitectură #Permalux #Zurich 

După zece ani de planificare și construcție, noua clădire a Spitalului Cantonal Winterthur a fost finalizată la începutul anului 2022. Spitalul Cantonal Winterthur este unul dintre cele mai mari zece spitale din Elveția. Cu noua clădire, asistența medicală din regiune poate fi asigurată pe termen lung.

Noua clădire are o suprafață de 61.000 m² și poate fi văzută de la distanță. Pentru o integrare atractivă din punct de vedere vizual în mediul înconjurător, au fost alese materiale de înaltă calitate. Clădirea impresionează cu o fațadă ușoară din travertin, aluminiu anodizat în culoarea Permalux P2 și suprafețe generoase de sticlă care permit o vedere fără restricții asupra orașului Winterthur.

Prin metoda sa de construcție durabilă, KSW a fost primul spital din cantonul Zurich care a fost certificat cu eticheta Minergie-P-Eco, care atestă o metodă de construcție deosebit de ecologică și durabilă.


Mai multe referințe de arhitectură

Descoperiți mai multe articole și referințe despre proiectele și serviciile noastre actuale.

This site is registered on wpml.org as a development site.