20.04.2016

Clinica oftalmologică Lucerna

Obiect: Clinica oftalmologică din Lucerna, Spitalstrasse, 6000 Lucerna
Client: Spitalul Cantonal Lucerna, Lucerna
Arhitectură: Schneider & Schneider Architekten ETH BSA SIA AG
Finalizare: 2016
Imagini: Peter Ruggle

Finisaj BWB: colorare - în efect mat E6
Procesul BWB: BWB-Permalux P1 și BWB-Permalux P3.

#Arhitectură #Elveția Centrală #Permalux 

Ansprechperson Beitrag

Daniel Oertle

Șef al departamentului de arhitectură

daniel.oertle@bwb-group.com

Clinica oftalmologică este situată la intrarea în zona spitalului cantonal și, în același timp, trebuie să îndeplinească importante aspecte urbanistice și arhitecturale. Procedeul de colorare integrală Permalux îndeplinește cerințele de estetică, de păstrare a valorii pe termen lung și de protecție împotriva intemperiilor.


Mai multe referințe de arhitectură

Descoperiți mai multe articole și referințe despre proiectele și serviciile noastre actuale.

This site is registered on wpml.org as a development site.