26.05.2023

Centrul Media SRF

Obiect: SRF Media Centre, Fernsehstrasse 1-4, 8052 Zurich Leutschenbach
Client: Radioteleviziunea elvețiană (SRF), Zurich
Arhitectură: Penzel Valier, Zurich
Planificarea fațadelor: Feroplan Engineering, Chur
Construcția fațadei: Krapf AG, Engelburg
Finalizare: 2019
Imagini: Kuster Frey, Zurich

Procesul BWB: Nuanță naturală (incoloră) EV1

#Argilă naturală #Arhitectură #Zurich 

Ansprechperson Beitrag

Daniel Oertle

Șef al departamentului de arhitectură

daniel.oertle@bwb-group.com

Fațada Centrului Media SRF se caracterizează printr-o alegere riguroasă a materialelor: beton aparent, sticlă și aluminiu anodizat. Conceptul de design, în care elementele din aluminiu și beton își contestă reciproc poziționarea, relaxează aspectul. Îmbinările, îmbinările de capăt și adânciturile rezultate indică tipul de construcție a componentelor utilizate.


Mai multe referințe de arhitectură

Descoperiți mai multe articole și referințe despre proiectele și serviciile noastre actuale.

This site is registered on wpml.org as a development site.