13.04.2020

Campus Village Hertenstein, Weggis

Obiect: Campus village Hertenstein, Weggis
Client: Pühringer Residential AG, Vitznau
Arhitectură: Marques Architekten AG, Lucerna
Antreprenor general: Marti Gesamtleistungen AG, sucursala din Lucerna
Construcția de fațadă incl. Ferestre, balustrade și protecție solară: Ediltecnica AG, Schönbühl
Finalizare: 2020
Imagine: Roland Juker

Finisaj BWB: șlefuire și periere E4
Procedura BWB: BWB-Colinal 3165

#Arhitectură #Colinal #Elveția Centrală 

Ansprechperson Beitrag

Daniel Oertle

Șef al departamentului de arhitectură

daniel.oertle@bwb-group.com

Fațadă anodizată închisă la culoare pe bază de structură din lemn

Situată într-o poziție expusă pe vârful peninsulei Hertenstein, clinica de reabilitare cu apartamentele private adiacente se integrează perfect în peisajul natural magnific. Fațada delicată, de înaltă calitate, realizată din aluminiu anodizat în culoarea BWB-Colinal 3165, împrumută culoarea structurii de lemn a vechiului cătun. Materialul preia minunata atmosferă de lumină care apare în timpul apusurilor de soare deasupra lacului și rezultă un joc fascinant de lumini și umbre.


Mai multe referințe de arhitectură

Descoperiți mai multe articole și referințe despre proiectele și serviciile noastre actuale.

This site is registered on wpml.org as a development site.